Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Cherrybox & Vana2!!!

Γεια σας!!!

Πως είστε; Ελπίζω να περάσατε μια όμορφη Κυριακή!

Σήμερα θα σας μιλήσω για την εκπληκτική συνεργασία της youtuber Βάνας Παπαδοπούλου με το cherrybox για δεύτερη φορά. Το πρώτο κουτάκι δεν το είχα προλάβει αλλά με αυτό είχα καλύτερη τύχη!



Εντάξει τι να πρωτοσχολιάσω. Το υπέροχο κουτάκι εξωτερικά; Τη φοβερή μυρωδιά εσωτερικά; Ή το φοβερό περιεχόμενο; Σαν σύνολο νομίζω 10/10!

Ας πάμε λοιπόν στο περιεχόμενο!



1) Μάσκα μαλλιών Oblepikha από την Natura Siberica:

Από τα προϊόντα που ήδη έχω δοκιμάσει και έχω λατρέψει! Μια μάσκα μαλλιών για βαθιά επανόρθωση στα ταλαιπωρημένα, ατίθασα, βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά. Τα ενυδατώνει και τους δίνει μία υπέροχη γυαλάδα! Τουλάχιστον στα δικά μου μαλλιά είδα διαφορά συγκριτικά με την μάσκα που χρησιμοποιώ συνήθως σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα προϊόντα που βάζω μετά το μπάνιο. Περιέχει άγριας συγκομιδής βότανα Σιβηρίας, βιταμίνες και αμινοξέα, έλαιο Ιπποφαές και έλαιο Μαροκινού Argan που βοηθάει στην παραγωγή κερατίνης. Απλώνεται σε νωπά μαλλιά από τη ρίζα μέχρι την άκρη, πράγμα πολύ εντυπωσιακό, χωρίς να λαδώνει στο ελάχιστο τα μαλλιά. Το μόνο που δε με ξετρέλανε είναι η μυρωδιά του, μου θύμισε κάτι ξινισμένο. Αλλά εντάξει δεν μένει στα μαλλιά οπότε δεν με ενοχλεί! Είναι 300ml τεράστια συσκευασία και κοστίζει 14,40€. Καλή τιμή σχετικά με την ποσότητα.



2) Mineral Lipstick της Bellapierre cosmetics στην απόχρωση Mandarina:

Ένα πάρα πολύ ωραίο φωτεινό πορτοκαλί κραγιόν με φυσικά κεριά, ορυκτές χρωστικές, που προσφέρουν φυσική προστασία από τον ήλιο, και αντιοξειδωτικά, όπως βιταμίνη C και Ε. Απλώνεται πανεύκολα στα χείλη, είναι ενυδατικό αλλά συνάμα και ματ! Και έχει αρκετά καλή διάρκεια. Κοστίζει 20€, λίγο ακριβό, αλλά αξίζει να το δοκιμάσετε.



3) Face scrub με βερίκοκο για ήπια απολέπιση από την Apivita:

Εντάξει τι να πει κανείς για την Apivita! Έχω ήδη δοκιμάσει δύο μάσκες της και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Χάρηκα που μου δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσω και ένα scrub της. Περιέχει κόκκους βερίκοκου και jojoba που απολεπίζουν απαλά την επιδερμίδα, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους. Επίσης περιέχει εκχύλισμα σταφυλιού, βιολογικό πράσινο τσάι, πανθενόλη, βιολογικό εκχύλισμα μελιού, βιολογικό εκχύλισμα αγγουριού και αιθέριο έλαιο γεράνι. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και περιέχει 90% φυσικά συστατικά. Κοστίζει 12€ και είναι 50ml.



4) Detox λάδι σώματος για την κυτταρίτιδα από Thank you Cosmetics:

Με τα λαδάκια και τις κρέμες για την κυτταρίτιδα δεν έχω ιδιαίτερες σχέσεις, παρόλο βέβαια που έχω κυτταρίτιδα χαχαχα. Η συγκεκριμένη εταιρεία μου αρέσει πολύ βέβαια. Έχει προϊόντα με φυτικά συστατικά. Όπως και το συγκεκριμένο λαδάκι που περιέχει λάδι κισσού και φυκιών, αιθέρια έλαια από πεύκο, άρκευθο, ευκάλυπτο και γεράνι. Πέρα από την πρόληψη αλλά και αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας βοηθάει και στην ενεργοποίηση του λεμφικού συστήματος και την αποβολή των τοξινών. Πολύ ενδιαφέρον. Για να δούμε! Η συσκευασία είναι 100ml και κοστίζει 15€.



5) Weekly nail polish & top coat (step 1& 2) από την Grigi στην απόχρωση 507, λιλά:

Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο βερνίκι νυχιών. Το αποτέλεσμα είναι ημιμόνιμο, διαρκεί για μια βδομάδα από ότι λέει. Πολυμερίζεται είτε με τη χρήση λάμπας UV ή LED είτε με το φως του ήλιου (!!!), ναι να καλά διαβάσατε. Και δεν περιέχει μονομερή ή υδροκινόνη που κάνουν κακό στα νύχια. Επίσης δε χρειάζεται βάση. Απλώνεις μια στρώση στα νύχια, αφήνεις 2 λεπτά στον ήλιο ή στη λάμπα, περνάμε δεύτερη στρώση και άλλα δύο λεπτάκια στο φως. Μαζί με το βερνίκι στο κουτάκι η Βάνα μας έβαλε και το top coat για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Επομένως περνάμε και μια στρώση top coat και αφήνουμε και πάλι να στεγνώσει στον ήλιο ή στη λάμπα! Ακόμη δεν το έχω δοκιμάσει γιατί έχω κάνει ημιμόνιμο αυτή τη στιγμή! Αλλά Α Ν Υ Π Ο Μ Ο Ν Ω! Το βερνίκι και το top coat κοστίζουν 3,95€ το καθένα. Νομίζω η τιμή είναι εξαιρετική, ελπίζω και το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο.



6) Αντηλιακό προσώπου sun guard face cream SPF30 από Beatific:

Είναι ένα δειγματάκι των 5ml αυτής της αντιηλιακής προσώπου. Δεν έχω ξαναδοκιμάσει κάτι από την Beatific αλλά ξέρω ότι είναι καλή εταιρεία. Πρόκειται για μια λεπτόρρευστη, ματ κρέμα, που προσφέρει 3πλη αντηλιακή και αντιγηραντική προστασία αφού προφυλάσσει από την φωτογήρανση, τη θερμική γήρανση και τη χρονογήρανση. Περιέχει ένα αντιγηραντικό και ένα φωτοπροστατευτικό σύμπλεγμα συστατικών. Ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα. Τα 50ml κάνουν 40€.



7)  Aphrodite loose powder από Lipsi cosmetics:

Η loose powder είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Πρόκειται για μια αμερικάνικη εταιρεία και για μια λεπτή πούδρα που απορροφά την λιπαρότητα και την γυαλάδα από τη επιδερμίδα και διατηρεί σταθερό το μακιγιάζ. Τη βάζουμε πάνω από make up ή concealer. Και είναι κατάλληλο για όλους του τύπους δέρματος και όλες τις αποχρώσεις. Η συσκευασία στο κουτάκι είναι πάρα πολύ μικρή (4ml) αλλά δε χρειάζεται και πάρα πολύ ποσότητα. Η κανονική συσκευασία είναι 21gr στα 20€.



Αυτά είχε μέσα το Vana2. Πάρα πολύ ωραίο κουτί και η τιμή του ήταν μόλις 25€ ενώ τα προϊόντα κόστιζαν περισσότερο από 69€. 

Εσείς το πήρατε;
Πως σας φάνηκε;
Τι έχετε δοκιμάσει από αυτά;

Θα τα ξαναπούμε σύντομα σε καινούριο post!!!

Να είστε καλά!

Φιλιάααααα!!!

Υ.Γ. Τα τραγούδια επηρεασμένα από την συναυλία που αναμένω πως και πως!!!









2 σχόλια: