Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Glowbox Φεβρουαρίου!!! February's Glowbox!!!

Γεια σας!

Τι κάνετε; Ελπίζω να είστε καλά και να περνάτε όμορφα!
Σήμερα θα σας μιλήσω και θα κάνουμε ένα φωτογραφικό unboxing του πρώτου μου Glowbox, του Glowbox Φεβρουαρίου του 2015.

Την Παρασκευή παρέλαβα το κουτάκι μου με Γενική ταχυδρομική. Ήρθε πάρα πολύ γρήγορα. Στις 12 Φεβρουαρίου μου ήρθε μήνυμα ότι παραδόθηκε στην εταιρία courier στις 13 Φεβρουαρίου ήταν σπίτι μου!

Άνοιξα λοιπόν το χάρτινο κουτάκι μέσα στο οποίο ήταν το Glowbox κουτάκι!
Το εξωτερικό του κουτιού είναι όμορφο! Χοντρό χάρτινο κουτί που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και έπειτα για αποθήκευση άλλων πραγμάτων. Ασπρόμαυρο με ασημένια γράμματα με το logo του Glowbox.


Με το που ανοίγεις το κουτάκι το πρώτο πράγμα που βλέπεις είναι η καρτέλα με τα προϊόντα που περιέχει. Αυτό το μήνα δε θα μπορούσε να μην έχει ως θέμα την αγάπη!!!



Τα προϊόντα είναι τυλιγμένα σε ένα πράσινο ριζόχαρτο.

Και να τα!!!!



Έχουμε και λέμε:

1) I Love... σετ καρδιά με shower cream και lip gloss:
Μια όμορφη κρεμαστή καρδούλα που είναι ένα σετ δώρου της εταιρίας "I Love..." με άρωμα Μούρων! Αποτελείται από ένα lipgloss με άρωμα Strawberry and cream το οποίο μοσχοβολάει και αφήνει μια γυαλάδα στα χείλη χωρίς να έχει χρώμα. Και από ένα αφρόλουτρο με άρωμα raspberry και  blackberry.Η μυρωδιά του βέβαια δεν ξέρω έτσι όπως το μύρισα από το μπουκάλι δε με ξετρέλανε αλλά θα δω πως θα είναι όταν το χρησιμοποιήσω στο μπάνιο. Η τιμή του σετ είναι 5,50€ και είναι σε μικρό μέγεθος και τα δύο.




2) Fresh Line Terpsichore Brightening & Revitalizing Hair wash Dull & colored hair:
Από τη Fresh Line ένα σαμπουάν για θαμπά και βαμμένα μαλλιά που υπόσχεται λάμψη και αναζωογόνηση! Από αυτή την εταιρία έχω χρησιμοποιήσει μόνο μια κρέμα σώματος που μοσχοβολούσαι. Έχω και την κρέμα μαλλιών της ίδιας σειράς αλλά δεν την είχα χρησιμοποιήσει ακόμη. Τώρα θα τα χρησιμοποιήσω μαζί. Η μυρωδιά του είναι εκπληκτική. Μυρίζει κυρίως πορτοκάλι. Πρόκειται για μια παλιά ελληνική παραδοσιακή συνταγή που περιέχει: πορτοκάλι, μανταρίνι, δάφνη, λεμόνι, φασκόμηλο, τσουκνίδα, άνθος νεραντζιάς, ξύδι,βιολογική αλόη και προβιταμίνη Β5. H συσκευασία είναι μικρού μεγέθους 75ml και κοστίζει 5,30-6,10€ όπως γράφει η καρτέλα μου.



3) Mario Badescu skin care Strawberry face scrub:
Από την εταιρεία Mario Badescu μας έρχεται το επόμενο προιόν που είναι ένα scrub απολέπισης προσώπου. Η μυρωδιά του είναι υπέροχη, μυρίζει φράουλα, αλλά η ποσότητα θεωρώ πως είναι πάρα μα πάρα πολύ μικρή για να το δοκιμάσεις και να κρίνεις αν σου αρέσει η όχι ώστε να το αγοράσεις αν θέλεις. Για την εταιρία αυτή έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γενικά αλλά δεν την έχω ξαναδοκιμάσει. Η κανονική συσκευασία πάντως 118ml κοστίζει 25€.



4) Nourish Skincare - Argan skin renew:
Της αγγλικής Nourish skincare είναι το τέταρτο προϊόν. Η αναπλαστική/ενυδατική κρέμα που περιέχει πολύτιμο ρόδο της Ιεριχού (ένα βότανο) και λιβάνι. Δεν είχα ιδέα για αυτη την κρέμα και την εταιρία οπότε έψαξα στο διαδίκτυο και ομολογώ εντυπωσιάστηκα. Διάβασα σε ένα ξένο ηλεκτρονικό κατάστημα και στο site της εταιρείας ότι το πολύτιμο ρόδο της Ιεριχού βοηθάει ώστε το προϊόν που το περιέχει να αναγνωρίζει τις αλλαγές που προκαλούνται στο δέρμα ανάλογα με τις περιβαλλοντικές συνθήκες και να το φροντίζει με τον κατάλληλο τρόπο. Πραγματικά εκπληκτικό αν όντως ισχύει! Βέβαια και σε αυτή την περίπτωση η ποσότητα είναι πολύ λίγη, ένα δειγματάκι των 2ml. Ελπίζω να νιώσω κάποια διαφορά! Η κανονική συσκευασία πάντως των 50ml κοστίζει 30,50€.




5) Avon make up setting spray:
Και τελευταίο αλλά όχι παραπονεμένο ένα προϊόν από την Avon που σταθεροποιεί το μακιγιάζ. Αυτό το προϊόν δεν ήταν γραμμένο στην καρτούλα μου. Εκεί έλεγε πως ένα από τα 5 προϊόντα ήταν ένα μολύβι ματιών της Lily Lolo. Βέβαια δε με χάλασε καθόλου! Δεν το είχα ξαναδοκιμάσει αλλά και πάλι είχα ακούσει γι'αυτό. Είναι ένα full size προϊόν και η τιμή του είναι γύρω στα 16€ απ'ότι είδα στο διαδίκτυο. Για να δούμε το αξίζει;




Είναι το πρώτο κουτάκι που παραγγέλνω μαζί με το Memebox που περιμένω. Μου φάνηκε έτσι κι έτσι. Του Ιανουαρίου που είχα δει τι περιείχε μου άρεσε περισσότερο.
Για πείτε μου κι εσεις, έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;
Πως σας φάνηκε το κουτάκι;
Εσείς το παραγγείλατε;

Τα λέμε σε επόμενο post!

Φιλιάααα!!!!



4 σχόλια:

  1. Δεν εχω δοκιμασει καποιο απο αυτα, ωραιο ειναι παντως, παντα καποιοι μηνες ειναι καλυτεροι απο αλλους :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα ναι όντως!Για να δούμε και το επόμενο κουτί; Σκέφτομαι να του δώσω άλλη μια ευκαιρία! ;)

      Διαγραφή
  2. Thank you so much!!!
    Yes i'd love that! Visiting your blog right now!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή