Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Αγαπημένα Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου!!! January-February Favorites!!!

Γεια σας!!!
 
Ελπίζω να είστε καλά!

Αυτή τη φορά αποφάσισα να κάνω μαζί τα αγαπημένα των μηνών Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου επειδή δεν είχα πολύ χρόνο τον προηγούμενο μήνα και είπα να τα μαζέψω όλα!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν γιατί έχω πραγματάκια να σας δείξω!!

1) Steamcream:

Δε θα μπορούσε φυσικά να λείπει από τα αγαπημένα μου αυτή η κρεμούλα. Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη με την ενυδάτωση που προσφέρει χωρίς να μου προκαλεί περαιτέρω λιπαρότητα. Και επίσης έχω λατρέψει όλες τις υπέροχες συσκευασίες της. Σας είχα κάνει και αναλυτικό post γι'αυτή οπότε δε θα επεκταθώ! Δεν την έχω δει να πωλείται σε κάποιο φυσικό κατάστημα αλλά στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα από όπου θα μπορούσατε να την προμηθευτείτε. Η δική μου είναι αυτή που βγήκε για το φετινό Halloween και είναι τρομακτικά όμορφη! Χαχα! Συνήθως θα τη βρείτε γύρω στα 19€. Την είχα αγοράσει από το Beautytestbox που την είχε προσφορά τον Δεκέμβριο στα 16,57€.



2) Blush stick του Korre, απόχρωση Pink:

Γενικά δεν έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τα προϊόντα foundation και ρουζ σε stick. Ίσως γιατί είχα μια άσχημη εμπειρία με ένα foundation, ίσως γιατί δεν ξέρω να τα δουλεύω καλά στο πρόσωπό μου. Αυτό το ρουζ το πήρα με επιφύλαξη. Είχα δει σε βιντεάκια από διάφορες youtuders ότι τους άρεσε πολύ και το βρήκα σε καλή τιμή οπότε είπα γιατί όχι! Και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Είναι ένα πολύ γλυκό χρώμα. Με μια γραμμή σαν της φωτογραφίας σε κάθε μάγουλο και καλό άπλωμα δίνει ένα χρώμα υγείας και φρεσκάδας. Μου άρεσε πάρα πολύ και θέλω να το πάρω και στην απόχρωση peach. Το είχα αγοράσει από το ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharmacy Megastore στην τιμή των 6,86€.


3) Raspberry Twist Lipstick του Korre:

Από το ίδιο φαρμακείο πήρα και αυτό το υπέροχο κραγιόν σε μορφή στυλό. Το πήρα σε δύο αποχρώσεις, την Lust και την Desire. Μου άρεσαν και οι δύο πολύ σαν χρώματα αλλά λίγο περισσότερο η Desire καθώς πέρα από το ότι ήταν πιο σκούρη μου φάνηκε πως διαρκούσε και περισσότερο στα χείλη. Είναι πολύ ενυδατικά και πολύ εύκολα στη χρήση καθώς κάνεις το περίγραμμα και μετά απλά το γεμίζεις. Τα είχα αγοράσει στα 7,90€ το καθένα.


4) Mandarin Lip Butter Stick του Korre:

Στην ίδια παραγγελία με τα προηγούμενα (γιατί όπως καταλάβατε δοκίμασα πολύ τον Korre τους προηγούμενους μήνες και μου άρεσε χαχα) ήταν και αυτό το απλό ενυδατικό άχρωμο stick. Το πήρα γιατί ήταν σε πολύ καλή τιμή, 2€, και χρειαζόμουν κάτι να ενυδατώνω τα χείλη μου γιατί ήταν αρκετά σκασμένα από το κρύο. Το έχω από τότε συνέχεια στην τσάντα μου και με βόλεψε πολύ αφού τα ενυδατώνει αμέσως όποτε το έχω ανάγκη. Δεν περιέχει paraben, silicone και ethanolamine. Το συγκεκριμένο δεν έχει χρώμα αλλά υπάρχουν και άλλα με χρώμα.



5) Eyestudio Lasting drama Gel eyeliner 24H της Maybelline:

Γενικά δε χρησιμοποιούσα eyeliner. Έχω το στυλό eyeliner της MAC το οποίο όμως ενώ είναι πολύ καλό και γράφει εξαιρετικά με δυσκολεύει στο να κάνω μια φυσιολογική λεπτή γραμμή. Τον προηγούμενο μήνα είχε μια προσφορά η Maybelline στα Hondos center διάφορα προϊόντα της στα 5€ μόνο. Ανάμεσα σε άλλα που πήρα ήταν και αυτό το gel eyeliner. Η αλήθεια είναι πως το φοβήθηκα λίγο στην αρχή αλλά λέω ok το πολύ πολύ το δίνω σε καμιά φίλη μου αν δε με βολέψει. Αλλά πραγματικά με διέψευσε. Νομίζω πως είναι πιο εύκολο από το στυλό, τουλάχιστον για μένα, και το πινελάκι του με βόλεψε πάρα πολύ! Και το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά. Γράφει έντονα μαύρο και μπορείς να κάνεις και λεπτή γραμμή αλλά και πιο έντονη αν θέλεις. Κάνει γύρω στα 8-10€ και η απόχρωση είναι 01 Intense Black, βγαίνει και σε άλλα χρώματα απλώς δεν πρόσεξα τι υπήρχε στο Hondos center όταν το αγόρασα.


6) "Put a lid on it..." primer για τα μάτια από την The Balm:

Αυτό το primer για τα μάτια το χρησιμοποιούσα συνέχεια μαζί με το eyeliner της Maybelline. Κάνει εκπληκτική δουλειά, καθώς διατηρούσε το eyeliner ανέπαφο για ώρες! Τι να λέμε τώρα για την The Balm έτσι; Τι έχετε δοκιμάσει εσείς από αυτή την εταιρία; Με σκιά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη αλλά θα το κάνω σύντομα!!! Η τιμή της κανονικής συσκευασίας, γιατί το δικό μου είναι δείγμα, κοστίζει γύρω στα 20€.


7) Eau de parfum Lolita Lempicka:

Το αγαπημένο μου for ever and ever άρωμα! Δεν το αλλάζω με τίποτα. Μπορεί να δοκιμάζω διάφορα αρώματα αλλά αυτό το άρωμα είμαι εγώ! Είχα κάποιο διάστημα να το αγοράσω, και βολευόμουν με απομιμήσεις, λόγω της τιμής του αλλά το πέτυχα σε προσφορά στο ishoponline στα 39,90€ τα 100 ml και δεν κρατήθηκα! Τώρα ανέβηκε λίγο η τιμή αλλά και πάλι νομίζω πως είναι πολύ καλή σε σχέση με τα καταστήματα καλλυντικών. Το υπερλατρεύω. Το άρωμά του μου βγάζει λίγο από βανίλια, λίγο από μπαχαρικά. Γενικά αν σας αρέσουν τα γλυκά αρώματα θα σας αρέσει πολύ. Είναι λίγο βαρύ για καλοκαίρι βέβαια αλλά για μένα είναι all time classic.


8) Μαντηλάκια Ντεμακιγιάζ με νερό Micellaire της Garnier:

Ναι ναι είναι αυτά που πήρα από το Zampple. Αυτό το μήνα βαριόμουνα τρελά το κρύο νερό και το σαπούνι καθαρισμού οπότε αρκετές φορές υπέπεσα στην αμαρτία των μαντηλακίων (χαχα). Μου άρεσαν πολύ αυτά. Παρόλο που δεν είναι πολύ υγρά καθαρίζουν πολύ καλά για μαντηλάκια και απορροφάται αμέσως η υγρασία που αφήνουν στο δέρμα. Το νιώθεις μετά απαλό χωρίς λιπαρότητα. Το μόνο που δε μου άρεσε είναι που από το άνοιξε-κλείσε το αυτοκόλλητο που κλείνει τη συσκευασία δεν κολλάει πια τόσο καλά όσο στην αρχή.


9) Super stay 14HR Lipstick της Maybelline, απόχρωση Infinitely Fuchsia:

Ένα ακόμη προϊόν της Maybelline που αγόρασα στα 5€ είναι αυτό το υπέροχο φούξια κραγιόν. Είναι το πρώτο κραγιόν τέτοιου χρώματος που παίρνω, απ'ότι θα έχετε καταλάβει είμαι του κόκκινου, αλλά μου άρεσε πάρα πολύ σαν χρώμα αλλά και σαν αποτέλεσμα όταν το δοκίμασα. Κατ'αρχήν έχει μια απίστευτη μυρωδιά, σαν κάτι φρουτένιο, δεν το έχω ξαναμυρίσει και εντυπωσιάστηκα. Επίσης, είναι πολύ ενυδατικό και με ένα πέρασμα γράφει υπέροχα! Μένει για αρκετές ώρες στα χείλη. Εντάξει δεν το άφησα και 14 ώρες, αλλά διαρκεί αρκετά. Θα πάω σίγουρα να πάρω και το κόκκινο του αλλά ίσως και το nude. Η τιμή του κανονικά είναι γύρω στα 10-11€.


10) Ταινίες αποτρίχωσης προσώπου της Care (εταιρεία του Βασιλόπουλου), Wild berry scent:

Πραγματικά δεν ξέρω γιατί είναι τόσο ακριβές οι ταινίες αποτρίχωσης. Έψαξα και γενικά ψάχνω να βρω όσο πιο οικονομικές και καλές, φυσικά, για το δέρμα μου ταινίες γιατί δε θέλω να δίνω 6 και 7 €. Η τελευταία μου ανακάλυψη είναι αυτές οι ταινίες από τον Βασιλόπουλο. Έχει 20 κομμάτια το κουτί, που εγώ για το μουστάκι τις κόβω στη μέση γιατί με βολεύουν μικρότερες οι ταινίες και 3 μαντηλάκια με λαδάκι για μετά. Μου άρεσε πολύ η μυρωδιά τους, μούρο, κολλάνε πολύ καλά και ξεκολλάνε χωρίς να μένουν υπολείμματα κεριού και κάνοντας εύκολη και γρήγορη την αποτρίχωση. Δεν έχω παράπονο. Δεν έβγαλα ούτε σπυράκια και το δέρμα μου μένει πολύ απαλό. Σίγουρα θα συνεχίζω να τις παίρνω γιατί με βόλεψαν και είναι και πολύ οικονομικές. Αν θυμάμαι καλά τις είχα πάρει γύρω στα 3,50-4€.



Αυτά ήταν τα αγαπημένα των δύο προηγούμενων μηνών!
Δεν ήταν πολλά δεν ήταν και λίγα βέβαια! :P

Να είστε καλά και θα τα πούμε σύντομα με νέο post!!!

Φιλιάααααααα!!!





6 σχόλια:

  1. Πολυ ωραια τα αγαπημενα σου!! πηρα κι εγω τα μαντηλακια της Garnier και ανυπομονω να τα δοκιμασω!! αν θες ν δεις τα δικα μ αγαπημεναα http://mycolorsecrets.blogspot.gr/2015/03/blog-post.html φιλιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Ελπίζω να σε βολέψουν κι εσένα!!! Φιλιάαα! ^_^

      Διαγραφή
  2. Τι ωραια ολα τα αγαπημενα σου ^^ ακριβως ετσι παθαινω και εγω κρυωνω τοσο πολυ μερικες φορες για να πλυθω με νερο χαχα και γι αυτο ψαχνω μαντιλακια, αυτα της garnier τα γλυκοκοιτουσα χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! ^_^
      Χαχαχα ε μα έτσι είναι το χειμώνα έχει κρύοοοο! Μου άρεσαν πολύ αν και μάλλον της Bioten δεν τα αλλάζω γιατί ίσως τα θεωρώ πιο κατάλληλα για δέρματα με σπυράκια και κοκκινίλες. Αλλά αυτά τις Garnier θα είναι μέσα στις επιλογές μου!

      Διαγραφή
  3. Θέλω πολύ να δοκιμάσω μία Steam Cream. Έχω ακούσει τα καλύτερα!

    Φιλάκια πολλά,
    http://beautyydust.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δοκιμάσεις μόλις βρεις ευκαιρία! Νομίζω πως αξίζει! Φιλάκια!!! ^_^

      Διαγραφή