Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Pantene Pro-V προστασία από την τριχόπτωση review!

Γεια σας!!!

Να'μαι πάλι! Είστε καλά;

Σήμερα θα σας μιλήσω για την νέα σειρά της Pantene για προστασία από την τριχόπτωση. Έχω γίνει πρεσβευτής των επιθυμιών στη σελίδα epithimies.gr. Δεν ξέρω, γνωρίζεται τη δυνατότητα που έχει ο καθένας να γραφτεί ως πρεσβευτής στις επιθυμίες και να συμμετάσχει σε διάφορα project επώνυμων εταιρειών. Απλώς γράφεσαι στο site των επιθυμιών και μετά πας στην επιλογή "Πρεσβευτές επιθυμιών", ακολουθείς τα βήματα που σου λέει και γράφεσαι και ως πρεσβευτής. Έπειτα, παρακολουθείς πότε ανοίγει κάποιο project, συμπληρώνεις κάποια αίτηση ηλεκτρονικά και αναμένεις αν θα σε δεχτούν στο project.



Είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία. Εγώ πρώτη φορά παίρνω μέρος και μου άρεσε πάρα πολύ.

Συμμετέχω λοιπόν στο project της Pantene Pro-V για την νέα της σειρά "Προστασία από την τριχόπτωση", η οποία οφείλεται στο σπάσιμο της τρίχας. Η σειρά αποτελείται από σαμπουάν, conditioner, μάσκα μαλλιών, και έναν ορό ενδυνάμωσης της τρίχας (hair strength tonic). Μόλις ξεκίνησε το project η Pantene έστειλε σε όλους τους πρεσβευτές ένα πακέτο με τρία full size προϊόντα, ένα σαμπουάν, ένα conditioner και ένα hair strenth tonic, καθώς και 20 travel size δείγματα των δύο τεμαχίων, σαμπουάν & conditioner, για να τα μοιράσουμε σε δικούς μας ανθρώπους, στους φίλους και τους γνωστούς μας ώστε να τα δοκιμάσουν και να μας πουν τη γνώμη τους. Επιπλέον, το κουτί είχε ένα βιβλιαράκι με οδηγίες και πληροφορίες για το κάθε προϊόν και ένα βιβλιαράκι με φύλλα αξιολόγησης που τα μοιράζουμε μαζί με τα δείγματα.



Η καινοτομία της σειράς αυτής έγκειται στο ότι περιέχει τεχνολογία για την προστασία της ρίζας και ενάντια στον τραυματισμό της τρίχας που οφείλεται είτε στα μέταλλα τα οποία περιέχει το νερό και κάνουν τα μαλλιά μας πιο θαμπά, εύθραυστα και λιγότερο απαλά. Είτε στη συνεχή ταλαιπωρία που προκαλούμε στα μαλλιά μας με το styling.

Χρησιμοποιώ τα προϊόντα από την πρώτη εβδομάδα που παρέλαβα το κουτί μου μέχρι και σήμερα. Γύρω στους δύο μήνες και κάτι. Σε γενικές γραμμές είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και από τα τρία προϊόντα. Ας τα πιάσουμε λοιπόν ένα ένα.


  • Σαμπουάν Pantene Pro-V Προστασία Από Την Τριχόπτωση:
Το χρησιμοποιώ από όταν παρέλαβα το πακέτο δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Αυτούς τους δύο μήνες χρησιμοποιώ μόνο αυτό το σαμπουάν για να σχηματίσω μια ολοκληρωμένη εικόνα. Είναι πάρα πολύ καλό προϊόν ως προς την καθαριστική του δράση. Διατηρεί τα μαλλιά μου χωρίς να λαδώνουν για περισσότερες μέρες σε σχέση με άλλα σαμπουάν. Μυρίζει υπέροχα, μου θύμισε φρουτένια τσιχλόφουσκα, και κάνει πολύ καλό αφρό. Επίσης, παρόλο που τα μαλλιά μου είναι βαμμένα και δεν είναι σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά διατηρούσε το χρώμα και δεν παρατήρησα να έχει ξεθωριάσει περισσότερο από ότι με άλλα σαμπουάν που ήταν για βαμμένα μαλλιά. Αυτό με αποζημίωσε φυσικά γιατί πάντα έχω το άγχος μην ξεθωριάσουν αμέσως τα μαλλιά μου, επειδή είναι κόκκινα και ξέρετε τι συμβαίνει με το κόκκινο! Ως προς την δράση του κατά της τριχόπτωσης είδα μια μικρή διαφορά αλλά σε γενικές γραμμές δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα και δεν σπάει τόσο εύκολα η τρίχα μου. Αλλά σίγουρα έκανε κάποια δουλειά γιατί τα μαλλιά μου έγιναν πιο λαμπερά και όταν τα είχα πιασμένα και έβγαζα το λαστιχάκι δεν υπήρχαν τρίχες επάνω του, ενώ παλιότερα σίγουρα θα έβρισκα μερικές. Είμαι πολύ θετική με αυτό το προϊόν και σίγουρα μόλις μου τελειώσει θα το ξαναεπιλέξω. Η συσκευασία είναι 400ml, κοστίζει 4,99€ και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση.



  • Conditioner Pantene Pro-V Προστασία Από Την Τριχόπτωση:
Και το conditioner το χρησιμοποιώ κάθε φορά που λούζομαι. Έχει την ίδια υπέροχη μυρωδιά με το σαμπουάν. Χρησιμοποιούσα μια μικρή ποσότητα, μόνο στις άκρες των μαλλιών μου γιατί η ρίζα μου είναι λιπαρή, το άφηνα λίγα λεπτά και μετά στο ξέβγαλμα ένιωθα τα μαλλιά μου πολύ απαλά. Νομίζω πως σε συνδυασμό με το σαμπουάν κάνουν πολύ καλή δουλειά ως προς την λάμψη των μαλλιών και την απαλότητα τους. Και θεωρώ πως και αυτό βοήθησε ώστε να είναι λιγότερες οι τρίχες των μαλλιών μου που έσπαγαν από το λαστιχάκι ή κατά το βούρτσισμα. Είναι 360ml και κοστίζει 4,99€.


  • Tonic Pantene Pro-V Προστασία Από Την Τριχόπτωση:
Γενικά δεν συνηθίζω να χρησιμοποιώ προϊόντα που τα βάζεις στη ρίζα των μαλλιών γιατί φοβάμαι πως θα μου τα κάνουν πιο λιπαρά και θα λαδώνουν αμέσως. Ευτυχώς ο συγκεκριμένος ορός δεν μου δημιούργησε τέτοιο πρόβλημα. Βέβαια δεν μπορώ να πως πως είδα και τεράστια διαφορά στα μαλλιά μου ως προς τον όγκο τους. Γιατί αυτός ο ορός περιέχει βιταμίνη Β3 και προβιταμίνη Β5 που βοηθούν στο να έχουν τα μαλλιά περισσότερο όγκο. Όπως σας είπα δεν είδα και κάποια ιδιαίτερη διαφορά. Πιστεύω βέβαια πως σίγουρα συνέβαλε και ο ορός στην ελαχιστοποίηση του σπασίματος της τρίχας αλλά νομίζω πως αν ήταν να δώσω 7,99€ σίγουρα θα περίμενα το κάτι παραπάνω. Η ποσότητα του είναι 95ml και παρόλο που το χρησιμοποιούσα δε μου κατέβηκε πολύ η στάθμη του προϊόντος.



Επίσης η Μάσκα Pantene Pro-V προστασία από την τριχόπτωση, που δεν υπήρχε στο πακετάκι και δεν την δοκίμασα, είναι στα 200ml και κοστίζει 7,29€.


Σαν σύνολο μου άρεσαν πολύ τα προϊόντα αυτής της σειράς. Σίγουρα θα ξαναεπιλέξω το σαμπουάν και το conditioner. Για το tonic έχω μια επιφύλαξη ακόμη. Θα περιμένω να τελειώσει αυτό που έχω και βλέπουμε. Επίσης θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω και την μάσκα μαλλιών.

Για πείτε μου είχατε κάποια αντίστοιχη εμπειρία ως πρεσβευτές των επιθυμιών;
Έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν από αυτή τη νέα σειρά της Pantene Pro-V;


Τα ξαναλέμε σύντομα!!!

Φιλιάαααααα!!!!

6 σχόλια:

  1. Παρα πολυ ενδιαφερον το ποστ σου!! ετρεξα κι εγω αμεσως κι εκανα την αιτηση χΔ φαινονται πολυ καλα προιοντα!! φιλιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε! Ναι είναι πολύ ωραία!Αυτό το project βέβαια τελειώνει σε λίγες μέρες αλλά σίγουρα σύντομα θα ανοίξει κάποιο άλλο. Stay tuned! :) Φιλιάααα!

      Διαγραφή
  2. Τελειο review τα εχω βαλει και εγω στο ματι σιγουρα θα δοκιμασω εστω το σαμπουαν καποια στιγμη ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου! Ναι ναι να τα δοκιμάσεις. Αν μπορέσεις δοκίμασε συνδυαστικά σαμπουάν και conditioner. ;)

      Διαγραφή
  3. Γεια σου κορίτσι! Καιρό έχω να σε επισκεφτώ! :(
    Γενικά τα προϊόντα της pante είναι πολύ καλά!!! Εύχομαι να μην αποκτήσω πρόβλημα τριχόπτωσης αλλά θα το έχω στα υπόψη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Χριστίνα μου! Είσαι καλά; Ναι με την Pantene είμαι κι εγώ πολύ ευχαριστημένη. Χαχαχα όχι ποτέ να μην αποκτήσεις τέτοιο πρόβλημα! :)

      Διαγραφή