Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Spring Cherrybox!!!

Γεια σας!!!

Είστε καλά; Είπα να κάνω σύντομα νέα εγγραφή γιατί το άργησα λίγο της προηγούμενες φορές! Και ξέρω πόσο πολύ θέλετε να δείτε τι έχει το ανοιξιάτικο Cherrybox!!!

Κατ'αρχήν νομίζω πως είναι ένα πάρα πολύ ωραίο κουτάκι! Κοστίζει 20€ και μόλις το πιάσεις στα χέρια σου μοσχοβολάει άρωμα! Εκπληκτικό εκπληκτικό. Θα ήθελα πολύ να μάθω ποιο είναι αυτό το άρωμα! Έχετε καμιά ιδέα;

Λοιπόν πρώτη φορά το παραγγέλνω και για πρώτη φορά μου έκανε πολύ καλή εντύπωση!

Ας δούμε λοιπόν τι έχει μέσα!!!






1) Skin Perfecting Face Polish της Organic Surge:

Πρόκειται για ένα απολεπιστικό προσώπου, σε κανονικό μέγεθος. Περιέχει αιθέρια έλαια δενδρολίβανου και λεμονιού, που καθαρίζουν αποτελεσματικά την επιδερμίδα, χαμομήλι και ginkgo biloba, που καταπραΰνουν το δέρμα, και έλαιο αμυγδάλου, που ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα και την αφήνει απαλή, λεία και λαμπερή. Επίσης, είναι κατάλληλο για όλες τις επιδερμίδες. Η εταιρεία Organic Surge μας έρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο και το σλόγκαν της είναι "Your skin's best friend" (ο καλύτερος φίλος του δέρματος σας). Όλα της τα προϊόντα είναι οργανικά και πιστοποιημένα από τους μεγαλύτερους παγκόσμιους οργανισμούς. Επίσης από το 2009 στηρίζει την οργάνωση "Baby Care Unit in Kenya Children's Home". Και πρόσφατα ξεκίνησαν να στηρίζουν το "Mercy ship" που είναι ένα πλωτό νοσοκομείο. Εκπληκτικό βιογραφικό δεν νομίζεται; Είναι στα 75ml και κοστίζει 9,80€.



2) Slimstick της Cosart Cosmetics, απόχρωση 413:

Πρόκειται για ένα κραγιόν σε λεπτό σχήμα stick με βιταμίνη Ε, φυτικά έλαια και αντιγηραντικά συστατικά. Ενυδατώνει και αναζωογονεί τα χείλη μειώνοντας τις επιφανειακές ρυτίδες. Μυρίζει εκπληκτικά, φρουτένια, και επίσης δεν περιέχει μόλυβδο και parabens. Η δική μου απόχρωση είναι ένα σκούρο κόκκινο (!!!) αλλά βγαίνει σε πολλά χρώματα. Χμμμ πολλά υποσχόμενο... για να δούμε. Είναι full size προϊόν και κοστίζει 11€.



3) Tea tree & Lemon Strengthening Nail Oil της Thank you cosmetics:

Αυτό το προϊόν μου ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή. Τα νύχια μου κάτι έχουν πάθει τελευταία και ιδιαίτερα οι δύο μου δείκτες. Οπότε χρειάζονται οπωσδήποτε ενδυνάμωση. Νομίζω θα με σώσει! Πρόκειται για μια ελληνική εταιρία καλλυντικών με προϊόντα που διατίθενται σε επιλεγμένα ινστιτούτα και spa. Το λαδάκι αυτό με αιθέριο έλαιο τεϊόδεντρου και βιταμίνη Ε ενδυναμώνει την κερατίνη σε νύχια και πετσάκια. Έχει έντονη αντισηπτική και αντιμικροβιακή δράση ενώ η ειδική του σύνθεση ενισχύεται με καστορέλαιο για να ενυδατώνει την περιοχή και να αποτρέπει το σπάσιμο και ξεφλούδισμα των νυχιών.Και το πιο εντυπωσιακό που δεν είχα καταλάβει τι είναι στην αρχή είναι η ημιπολύτιμη πέτρα "Μάτι της Τίγρης" που κρύβεται μέσα στο μπουκαλάκι η οποία προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ενδυνάμωση. Και όταν τελειώσει το λαδάκι την κάνεις και κρεμαστό χαχα! Είναι 30ml full size και κοστίζει 8€.



4) Liquid Powder Mat Effect της Nee make up Milano:

Πρόκειται για μια υγρή πούδρα που δίνει στο πρόσωπο ματ αποτέλεσμα. Στην περιγραφή λέει ότι προσφέρει κάλυψη μακράς διάρκειας, καλύπτει τους πόρους και τις ρυτίδες, ενώ διαθέτει τεχνολογία με ανακλαστήρες φωτός που δίνουν ομοιόμορφο τόνο και φωτίζουν την επιδερμίδα. Επίσης, ενυδατικοί παράγοντες, όπως το κυδώνι και ένα παράγωγο του υαλουρονικού οξέος, εξασφαλίζουν τέλεια ενυδάτωση του δέρματος. Και δεν έχει parabens. Μου φαίνεται πάρα πολύ ενδιαφέρον προϊόν. Για να δούμε αν θα είναι και αρκετά καλυπτικό, γιατί με ενδιαφέρει η κάλυψη. Λοιπόν, η συσκευασία είναι travel size 15ml και κοστίζει 17€. Η κανονική συσκευασία είναι 30ml και κοστίζει 32,50€.



5) Ταμπόν της Moxie:

Είναι ένα υπέροχο μεταλλικό κουτάκι με 8 ταμπόν για κανονική ροή. Η εταιρία προέρχεται από την Αυστραλία και γενικά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Δεν χρησιμοποιώ ιδιαίτερα ταμπόν αλλά θα τα δοκιμάσω. Η συσκευασία των 16 ταμπόν κοστίζει 3,50€.



6) Αμπούλες αναδόμησης μαλλιών της Gerovital:

Επιπλέον, το κουτί μου είχε δύο πακετάκια με δύο αμπούλες το καθένα, που τις κάνεις μίξη, της Gerovital. Βοηθούν στην αναδόμηση των μαλλιών με βιταμίνες Α, Ε και Β5 τονώνουν την τρίχα, προλαμβάνουν την τριχόπτωση, μεγαλώνουν την αντίσταση στη θραύση της τρίχας και φυσικά αναδομούν τα μαλλιά. Το προϊόν είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες και οι 10 αμπούλες (1&2) κοστίζουν 33€. Την εταιρία την έχω ακουστά αλλά δεν την έχω ξαναδοκιμάσει. Να η ευκαιρία λοιπόν!




Και τέλος το Cherrybox για να γιορτάσουμε τον ερχομό της άνοιξης έβαλε μέσα στα κουτάκια μας ένα πανέμορφο λουλουδάτο πλεκτό βραχιολάκι! Το δικό μου είναι σε χρώμα λαχανί και μου άρεσε πάρα πολύ!!!



Αυτά για τώρα! Τα λέμε πολύ πολύ σύντομα!
Να περνάτε υπέροχα!

Φιλιάααααααααα!!!




6 σχόλια:

  1. Να τα χαρείς :) Δεν έχω δοκιμάσει κανένα από αυτά!
    Περιμένουμε review :)

    Φιλάκια,
    www.beautyydust.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! :) Ναι ναι θα τα δοκιμάσω και θα σας πω! ^_^ Φιλάκιααα!

      Διαγραφή
  2. Ουου με γεια σου φαινονται πολυ ωραια, ανυπομονω να μας πεις για την υγρη πουδρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά!!!! Μου άρεσε πολύ το Cherrybox!!! Κι εγώ ανυπομονώ να τη δοκιμάσω και να σας πω! :D :*

      Διαγραφή
  3. Πολλά πραματάκια ε;;; βασικά ένα αφιέρωμα για τα make up δε θα μας χάλαγε καθόλου. Έχω ένα πρόβλημα τώρα τελευταία που μόλις μακιγιαριστώ δακρύζουν τα μάτια μου! :((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι είχε πολλά και ωραία πραγματάκια!!! Να σου πω την αλήθεια θέλω κι εγώ να κάνω κάποια στιγμή. Αλλά θέλω να δοκιμάσω διάφορα make up, γιατί προς το παρόν χρησιμοποιώ μόνο ένα της MAC. Τώρα μέσα από το Zampple θα δοκιμάσω και της Maybelline το Dream Matte Mousse και θέλω να πάρω κανά δυο ακόμη!
      Χμμμ μήπως σου δημιούργησε κάποιο πρόβλημα το μολύβι ματιών σου; Ξύσ' το, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Αλλιώς μήπως απλώς απέκτησαν κάποια ευαισθησία τα μάτια σου; Μην τα βάφεις για λίγες μέρες και βλέπεις! Κι εμένα καμιά φορά δακρύζουν όταν χρησιμοποιώ eyeliner κυρίως. ^_^

      Διαγραφή