Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Zampple 1ος μήνα!!! (Φεβρουάριος)



Γεια σας!!!
Τι κάνετε; Καλό μήνα! Καλή άνοιξη να έχουμεΕλπίζω να περνάτε υπέροχα!
Έχω αρκετές μέρες να γράψω αλλά έλειπα για καμιά βδομάδα και δεν πρόλαβα!

Σήμερα θα σας μιλήσω για το Zampple!

  Είναι μια λέσχη καταναλωτών που δίνει στον καθένα μας τη δυνατότητα με μια εγγραφή και το ποσό των 29,90€ να πηγαίνει στο κατάστημα του Zampple κάθε μήνα και για 6 μήνες να επιλέγει από 3 έως 10 προϊόντα, ανάλογα το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται, να τα χρησιμοποιεί και να τα αξιολογεί. Εγώ και τις δύο φορές που έχω γραφτεί ξεκίνησα από το επίπεδο Gold member και πήρα 6 προϊόντα. Συνήθως από αυτό το επίπεδο ξεκινούν όσοι έχουν γραφτεί μέσω άλλου μέλους. Δεν ξέρω αν ισχύει και για τους υπόλοιπους αυτό.
  Το προσωπικό είναι πάρα πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό και το κατάστημα όμορφο, φωτεινό και πάρα πολύ ελκυστικός ο χώρος!
  Τα προϊόντα τα οποία βρίσκεις είναι σχεδόν όλα επώνυμων εταιριών αλλά και εταιρειών που είναι νέες στην αγορά και θέλουν να κάνουν τα προϊόντα τους γνωστά στο ευρύ κοινό.
  Με το που κάνεις την αίτηση αυτή αξιολογείτε. Ανάλογα τη διαθεσιμότητα των θέσεων σε καλούν για άμεση εγγραφή ή μπαίνει στη λίστα αναμονής και μόλις ανοίξει κάποια θέση λαμβάνεις email ότι άνοιξε μια θέση για σένα στο Zampple. Από τη στιγμή που σου έρθει αυτό το email έχεις περιθώριο 30 ημέρες να πας στο κατάστημα με την ταυτότητά σου και να γραφτείς πληρώνοντας την εξάμηνη συνδρομή. Απευθείας παίρνεις και τα πρώτα προϊόντα.
  Μόλις τα επιλέξεις αυτά περνιούνται στο σύστημα στον προσωπικό σου λογαριασμό και έχεις στη διάθεσή σου 20 ημέρες για να τα δοκιμάσεις και να τα αξιολογήσεις. Μέσω των αξιολογήσεων παίρνεις πόντους και μπορείς με τον καιρό να ανέβεις επίπεδο ώστε να πάρεις περισσότερα προϊόντα.
  Επίσης πόντους παίρνεις αν προσκαλέσεις και άλλους ανθρώπους να γραφτούν στο Zampple όπως παίρνουν και αυτοί πόντους με την εγγραφή τους με ενδιάμεσο εσένα. Αν κάποιος από τους φίλους σου συμπληρώσει την αίτηση για να πάρεις και εσύ αλλά και αυτός πόντους θα πρέπει να επιλέξει εκεί που λέει "Πως μάθατε για το Zampple;"  το "Από άλλο μέλος" και από κάτω να γράψει το email αυτού του μέλους!
Θα χαρώ πάρα πολύ αν επιλέξετε να γραφτείτε μέσω του δικού μου email!!! Το email μου είναι: 

candy0452@hotmail.com

Τα προϊόντα είναι από τρόφιμα και είδη οικιακής χρήσης μέχρι προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος και μακιγιάζ. Χωρίζονται σε 4 κατηγορίες, κίτρινη, πράσινη, ροζ και χρυσή και η ταξινόμηση γίνεται με βάση την τιμή του κάθε προϊόντος. Ανάλογα με το επίπεδο στο οποίο βρίσκεσαι μπορείς να επιλέξεις συγκεκριμένο αριθμό προϊόντων από κάθε κατηγορία. Για παράδειγμα όταν ξεκινάς παίρνεις 6 προϊόντα, 3 από την κίτρινη κατηγορία 2 από την πράσινη και 1 από τη ροζ.

Το μόνο αρνητικό του Zampple είναι ότι αφορά μόνο όσους μένουν στην Αθήνα και έχουν τη δυνατότητα να κατεβαίνουν μία φορά το μήνα στο κέντρο της ώστε να επισκέπτονται το κατάστημα.
Ελπίζω αυτό να αλλάξει σύντομα και να έχουν την δυνατότητα και άνθρωποι της υπόλοιπης Ελλάδας να απολαύσουν τα οφέλη αυτής της εξαιρετικής ομολογουμένως ιδέας!




  Είναι η δεύτερη φορά που γίνομαι μέλος αυτής της ομάδας και θέλω πολύ να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας!!! 

Αν έχετε τυχόν απορίες ρωτήστε με οτιδήποτε!!!

Και τα προϊόντα που πήρα για τον Μήνα Φεβρουάριο είναι τα εξής:

1) Mythic oil της L'oreal (ροζ κατηγορία):

Έχω ακούσει... και τι δεν έχω ακούσει γι'αυτό το λαδάκι. Από όταν το πήρα το έχω δοκιμάσει δυο τρεις φορές και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη! Κάνει τα μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα με μια μικρή μόνο ποσότητα και είναι στα 125ml. Η τιμή του βέβαια είναι λίγο τσιμπημένη. Πωλείται στα 21€ αλλά στο διαδίκτυο που έψαξα λίγο μπορείς να το βρεις σε διάφορα online καταστήματα από 17€.



2) Αποσμητικό roll-on Rexona invisible, aqua (πράσινη κατηγορία):

Αποσμητικό σε μορφή roll-on με 48ωρη προστασία. Είναι αντιιδρωτικό απ'ότι γράφει και αόρατο και δεν περιέχει αλκοόλ. Δεν ασπρίζει τα μαύρα ρούχα. Το χρησιμοποίησα αρκετά. Κάνει σχετικά καλή δουλειά. Βέβαια σίγουρα ιδρώνεις και σίγουρα δεν διαρκεί 48 ώρες. Και όντως δεν ασπρίζει τις μαύρες μπλούζες. Η μυρωδιά του δε μου άρεσε καθόλου. Μυρίζει σαν απωθητικό κουνουπιών χαχα. Πολύ έντονη και περίεργη που ευτυχώς μετά από λίγο δεν τη μυρίζεις. Είναι έτσι κι έτσι. Έχω χρησιμοποιήσει πολύ καλύτερα αποσμητικά και μάλλον δε θα το ξαναεπέλεγα. Τουλάχιστον όχι σε αυτή τη μυρωδιά. Η τιμή του είναι 3,54€ και είναι 50ml.



3) Αποσμητικό spray Rexona Long lasting protection, shower fresh (πράσινη κατηγορία):

Σε αντίθεση με το προηγούμενο αυτό το αποσμητικό είναι σε μορφή spray. Μυρίζει εκπληκτικά, φρεσκάδα, σαν μπουκέτο λουλουδιών. Είναι επίσης αντιιδρωτικό και λέει ότι διαρκεί 48 ώρες. Ok πάλι λίγο υπερβολικό αλλά κάνει καλύτερη δουλειά από το προηγούμενο. Δεν περιέχει αλκοόλ και λέει ότι διαθέτει motionsense system, δηλαδή όσο περισσότερο κινείσαι τόσο περισσότερο ενεργοποιείται η φρεσκάδα του προϊόντος, μια καινοτομία της Rexona. Μου άρεσε πολύ! Είναι στα 150ml και κοστίζει 3,78€.



4) Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ με νερό Micellaire της Garnier (κίτρινη κατηγορία):

Είναι ένα νέο προϊόν της Garnier. Δεν ξέρω αν πωλείται ήδη στα καταστήματα, θα το ψάξω. Είναι μαντηλάκια καθαρισμού με ίνες μεταξιού και υποαλλεργικό νερό Micellaire. Καθαρίζουν, αφαιρούν το μακιγιάζ και καταπραΰνουν με μια μόνο κίνηση και είναι για ευαίσθητες επιδερμίδες! Γενικά δε θέλω να χρησιμοποιώ μαντηλάκια γιατί ξέρω ότι δεν ξεβάφουν καλά το πρόσωπο και πάντα μένουν υπολείμματα μακιγιάζ. Αλλά που και που αν βαριέμαι πραγματικά να ξεβαφτώ τα χρησιμοποιώ. Έτσι έκανα και με αυτά. Τα χρησιμοποίησα γύρω στις 2-3 φορές. Καταρχήν μυρίζουν πολύ ωραία, μου θύμισε κάτι ελαφρώς φρουτένιο η μυρωδιά. Και καθαρίζουν αρκετά καλά, δεν είδα και ιδιαίτερη διαφορά από άλλα μαντηλάκια.  Η συσκευασία έχει 25 μαντηλάκια και κοστίζει 2,99€.


5) Κουλτουράκια με λεμόνι της Μαρίας Καραμολέγκου (κίτρινη κατηγορία):

Να και κάτι φαγώσιμο μιας και απολαμβάνουμε πολύ πολύ τις ωραίες γεύσεις! Είναι αρκετά νόστιμα και ανάλαφρα κουλουράκια πλεξούδες, σαν τα παλιά κλασσικά κουλουράκια, αλλά σε μικρότερο μέγεθος. Σαν μπουκίτσες. Είναι μια νόστιμη επιλογή για σνακ αλλά σίγουρα δε θα τα άλλαζα με αυτά που πουλάνε στους φούρνους. Είναι όμως μια πολύ καλή εναλλακτική και εύκολα να τα πάρετε μαζί σας. Δοκίμασα και το πορτοκάλι που μου άρεσε και αυτή η γεύση αρκετά και θέλω πολύ να δοκιμάσω και τα βουτύρου, τα βανίλιας και τη γεύση κανέλα με γαρύφαλλο και μαύρη ζάχαρη. Κοστίζουν 2,06€.



6) Βlue cheese Mayo της εταιρείας  Brava (κίτρινη κατηγορία):

Και τέλος μία σάλτσα μαγιονέζας με μπλε τυρί. Το μπλε τυρί μου αρέσει πάρα πολύ σε όλες τις χρήσεις του. Έτσι μου άρεσε και σε αυτή τη σάλτσα που την χρησιμοποίησα σε σαλάτα μαρούλι με μπουκιές κοτόπουλου αλλά και σε burger. Τέλειος συνδυασμός, τέλεια γεύση και αρκετή ποσότητα σε πολύ λογική τιμή θεωρώ. Αν δε σας αρέσει το μπλε τυρί βέβαια δεν σας την προτείνω γιατί είναι αρκετά έντονη η γεύση και η μυρωδιά της. Αν πάλι σας αρέσει δοκιμάστε την! Αξίζει. Η τιμή της είναι 2,88€ με ποσότητα 450ml!




Αυτά για σήμερα!!!

Ξέρω έγραψα πολλά!
Πείτε μου κι εσείς τη γνώμη σας. Έχετε ακούσει για το Zampple; Μήπως είσαστε ή ήσασταν κι εσείς μέλη; Ποια η γνώμη σας;

Θα τα ξαναπούμε πολύ πολύ σύντομα!

Φιλιάααααααα!






4 σχόλια: