Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Feeling so unique @feelunique.com!!!

Γεια σας!!!

Είστε καλά;
Πως περάσατε το σαββατοκύριακο;
Εγώ πολύ όμορφα!

Σήμερα θα σας μιλήσω για μια μικρή αλλά "θαυματουργή" αγορά που έκανα από το αγγλικό site feelunique.

Αγόρασα μία χτένα Tangle teezer και ένα "σοκολατένιο" πακετάκι της Bourjois με ένα bronzer και ένα highlighter μαζί, σε μορφή σοκολάτας(!!!).




Ήθελα εδώ και αρκετό καιρό να αγοράσω μία χτένα μαλλιών tangle teezer και έψαχνα αρκετά στο διαδίκτυο. Είναι μία χτένα με πλαστικά δοντάκια που χτενίζει τα βρεγμένα μαλλιά εύκολα και χωρίς πόνο και τα ξεμπερδεύει αμέσως. Στην αρχή σκεφτόμουν να πάρω την original που είναι στο κανονικό μέγεθος. Αλλά όταν είδα αυτή την Tangle teezer που τη σχεδίασε η Lulu Guinness πραγματικά δεν μπόρεσα να αντισταθώ!!! Είναι ο τύπος compact styler που ουσιαστικά είναι μια χτένα σε μέγεθος κατάλληλο για ταξίδια και για την τσάντα και χωράει άνετα μέσα στην παλάμη μας! Μου άρεσε πάρα πολύ. Ακόμη βέβαια τη χρησιμοποίησα μόνο για να χτενίσω τις αφέλειες μου αλλά θα τη χρησιμοποιήσω και στα υπόλοιπα μαλλιά. Είναι μία Αγγλική εταιρεία και την αγόρασα στα 19€. Λίγο ακριβή αλλά δεν πειράζει.




Και αφού είχα επιλέξει την χτενούλα είδα ένα bronzer της Bourjois που είναι σαν κομμάτι σοκολάτας και βγαίνει σε διάφορες αποχρώσεις. Μία από αυτές τις αποχρώσεις συνδύαζε το bronzer με το highlighter και επειδή ήθελα να τα δοκιμάσω και τα δύο γιατί δεν είχα τίποτα από τα δύο είπα να πάρω αυτό το σετάκι! Νομίζω δε θα το μετανιώσω. Μυρίζει υπέροχα, σαν βανίλια με σοκολάτα, βασικά μου θύμισε λίγο αντηλιακό η μυρωδιά τους, και η συσκευασία είναι σαν βιβλιαράκι και κλείνει με μαγνήτη για ασφάλεια. Κόστιζε 11,27€ και νομίζω πως για ένα προϊόν δύο σε ένα είναι καλή. Εσείς τι λέτε;



Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά τα δύο προϊόντα;

Γενικά το feelunique μου άρεσε πολύ σαν site. Βγάζει πάντα διάφορες προσφορές και έχει πολλές εταιρείες για να διαλέξετε. Βέβαια τα "the Balm" είναι και εκεί πανάκριβα όπως και τα πινέλα "Real Techniques", τι κρίμαααααα.

Αυτά για σήμερα!
Δεν σας κούρασα πολύ!

Τα λέμε σύντομα!

Φιλιάααααα!!!


6 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίες αγορές!!Να τα χαρείς!!Το feelunique είναι αγαπημένο!! Φιλια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Demy μου! Πραγματικά είναι υπέροχο site!!!! Φιλάκια!!! ^_^

      Διαγραφή
  2. Ωωω με γεια σου +_+ δυο πραγματακια που θελω να δοκιμασω πολυ ,φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ πολύ Κατερίνα μου!!! Είναι πολύ καλά και τα δύο. Η χτένα τα κατεβάζει εύκολα τα μαλλιά απλώς μάλλον η συγκεκριμένη είναι καλύτερη για κοντά μαλλιά. Λίγο μικρή για τα δικά μου μαλλιά. Θα παρω και μια μεγάλη να δοκιμάσω!! Φιλάκιααα!!!

      Διαγραφή
  3. Δεν το ήξερα ότι η Bourjois το έχει διπλό... Μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον! Να τα χαρείς όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα ναι stroumfita μου έχει και διπλό και είναι πολύ βολικό να έχεις και τα δύο σε ένα σετ. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

      Διαγραφή